Comencem temporada amb una sèrie de bons propòsits: aconseguir encabir-me en un vestit xulisim que m'han portat els Reis i sobreviure a la politica de retallades. Per aconseguir-ho, compto amb un aliat increible: un estoig de vapor mini que em permetrà cuinar sà, bo i baratet. Inauguro aixi una nova categoria de receptes al blog: les receptes de micronyola.
I per començar, una manera de preparar el pollastre a l'oriental, que pots deixar preparat d'un dia per l'altre:
Ingredients
1 pit de pollastre
Suc d'una llimona
4 cullerades d’oli d’oliva
4 cullerades de salsa de soja
1 cullerada de sèsam torrat
1 trosset de gingebre fresc ratllat
1 cullerada de sucre morè
1 culleradeta de comí en pols
1. Barregem tots els ingredients en un bol a part
2. Tallem el pit de pollastre en daus, el cobrim amb la salsa preparada i ho deixem marinar d'un dia per l'altre (com a mínim 1/2 hora.)
3. Un cop marinat, enfilem els bocins en una broqueta de fusta (o no)
4. L'introduim en l'estoig de vapor, ho empolsinem amb sèsam, tanquem l'estoig i cuinem al microones durant 2 minuts a 650-800W.
5. Ho podem acompanyar d'arròs basmati, hummus, pa de pita o dues cullerades de iogurt natural a les ales de l’estoig de vapor mini un cop obert per mullar a mesura que es va punxant el pollastre.
I a la Banda Sonora, una de les grans. Laurie Anderson i el seu Example 22 (Big Science, 1982)
Dades personals
About Me
Popular Posts
-
Hem tornat a començar el taller de cuina japonesa i estem encantats ! Tenim unes propostes que prometen. I per començar, vam fer albergínia...
-
Per arrodonir el pastís de taronja , el podem cobrir amb un glasejat de taronja, que farem de la manera següent: 200 gr. de sucre 100 gr. d...
-
I en el mateix instant en què el glop barrejat amb molletes de pastisset va tocar el meu paladar, em vaig estremir, atent a alguna cosa...
-
Comencem temporada amb una sèrie de bons propòsits: aconseguir encabir-me en un vestit xulisim que m'han portat els Reis i sobreviure a ...
-
Ui, ui, ui....que tinc el blog abandonat ! Que no pot ser, que massa feina acumulada..... Vaig tan pressionada que fa un parell de dies, e...
-
Amb aquesta calor, gairebé ni ve de gust cuinar. I a més, a la recta final abans de vacances, s'acumula tanta feina que no dono l'ab...
-
Fa uns dies, vaig anar amb l'Ona a fer un Taller de tapes amb en Xesco Bueno al Taller de cuina Sabores i la veritat és que ens ho va...
-
Molt senzill i resulton. Un d'aquells que en un pim-pam et fa quedar com una reina i amb ingredients que tens per casa (si es que tens ...
-
Vaig aprendre aquesta recepta al Taller de rebosteria salada de l' Espai Cuina'm del Mercat de la Vall d'Hebrón i em vaig prom...
-
...o el que s'anomena Gravlax a Suècia. Un manera senzilla i gustosissima de menjar salmó. També se'n pot dir Raved laks (en dan...
Facebook Page
Labels Cloud
- 01_mossegades
- 02_entrants
- 03_aviram i conill
- 04_carn
- 05_peix
- 06_rebosteria
- 07_pecats dolços
- 08_postres de cullera
- 09_cocs
- 10_galetes i magdalenes
- 11_conserves i melmelades
- 12_gelats
- 13_begudes
- 14_pa
- 15_cuina_japonesa
- 16_salses i condiments
- 17_tècniques
- 18_gastrosaraus
- 19_macrobiotic
- alberginia
- alfabrega
- alfàbrega
- all
- allioli
- alls tendres
- alvocat
- ametlla
- ànec
- Aneto
- aprimanyola
- aprofitament
- arros
- avellanes
- bacalla
- bacallà
- begudes
- bolets
- botifarra
- broquetes
- bròquil
- bundt
- butifarra negra
- calamars
- calçots
- caldo
- canyella
- carbassa
- carbassó
- carmanyola
- carn
- carxofa
- castanya
- castanyada
- cava
- ceba
- ceps
- cigrons
- cireres
- coca
- coco
- cogombre
- col
- conill
- conserves
- costella
- cranc
- croissants
- croqueta
- croquetes
- cuina tradicional
- daniel_jorda
- datil
- dulce de leche
- entrants
- esparrecs
- especies
- espinacs
- faisa
- fesols
- festucs
- fideus
- figa
- filo
- formatge
- fotos
- fruita
- fruits_bosc
- galetes
- gambes
- gelat
- germinat
- gingebre
- gominola
- iogurt
- israel
- llagostins
- llardons
- llenguado
- llenties
- llimona
- maduixa
- magdalenes
- mandarina
- mango
- martini
- mascarpone
- mato
- mel
- melmelada
- memories_cuinera
- menta
- micronyola
- moniato
- mostassa
- Nadal
- nata
- nous
- nuri_clapes
- olives
- oriental
- ou
- pa
- pasta
- pastanaga
- patates
- pecats_dolços
- peix
- per_picar
- pera
- pernil_dolç
- pesto
- Pfefferkorn's Rezepten
- picnic
- pinyons
- pipes
- plàtan
- pollastre
- poma
- porc
- porro
- postres
- pressec
- primers_plats
- quiche
- rap
- recepta_15
- remolatxa
- ricotta
- salmo
- salses
- sardines
- segons_plats
- sindria
- sobrassada
- sopa
- tallers
- taronja
- tècniques
- tempura
- terrina
- tofu
- tomaquet
- tonyina
- truita
- turquia
- uoqui
- vapor
- xampinyons
Labels List Numbered
- 01_mossegades
- 02_entrants
- 03_aviram i conill
- 04_carn
- 05_peix
- 06_rebosteria
- 07_pecats dolços
- 08_postres de cullera
- 09_cocs
- 10_galetes i magdalenes
- 11_conserves i melmelades
- 12_gelats
- 13_begudes
- 14_pa
- 15_cuina_japonesa
- 16_salses i condiments
- 17_tècniques
- 18_gastrosaraus
- 19_macrobiotic
- alberginia
- alfabrega
- alfàbrega
- all
- allioli
- alls tendres
- alvocat
- ametlla
- ànec
- Aneto
- aprimanyola
- aprofitament
- arros
- avellanes
- bacalla
- bacallà
- begudes
- bolets
- botifarra
- broquetes
- bròquil
- bundt
- butifarra negra
- calamars
- calçots
- caldo
- canyella
- carbassa
- carbassó
- carmanyola
- carn
- carxofa
- castanya
- castanyada
- cava
- ceba
- ceps
- cigrons
- cireres
- coca
- coco
- cogombre
- col
- conill
- conserves
- costella
- cranc
- croissants
- croqueta
- croquetes
- cuina tradicional
- daniel_jorda
- datil
- dulce de leche
- entrants
- esparrecs
- especies
- espinacs
- faisa
- fesols
- festucs
- fideus
- figa
- filo
- formatge
- fotos
- fruita
- fruits_bosc
- galetes
- gambes
- gelat
- germinat
- gingebre
- gominola
- iogurt
- israel
- llagostins
- llardons
- llenguado
- llenties
- llimona
- maduixa
- magdalenes
- mandarina
- mango
- martini
- mascarpone
- mato
- mel
- melmelada
- memories_cuinera
- menta
- micronyola
- moniato
- mostassa
- Nadal
- nata
- nous
- nuri_clapes
- olives
- oriental
- ou
- pa
- pasta
- pastanaga
- patates
- pecats_dolços
- peix
- per_picar
- pera
- pernil_dolç
- pesto
- Pfefferkorn's Rezepten
- picnic
- pinyons
- pipes
- plàtan
- pollastre
- poma
- porc
- porro
- postres
- pressec
- primers_plats
- quiche
- rap
- recepta_15
- remolatxa
- ricotta
- salmo
- salses
- sardines
- segons_plats
- sindria
- sobrassada
- sopa
- tallers
- taronja
- tècniques
- tempura
- terrina
- tofu
- tomaquet
- tonyina
- truita
- turquia
- uoqui
- vapor
- xampinyons
Amb la tecnologia de Blogger.
About me
Sobre mi
Visualitzacions
Blog Archive
-
►
2015
(55)
- ► de desembre (6)
- ► de novembre (3)
- ► de setembre (6)
-
►
2014
(62)
- ► de desembre (6)
- ► de novembre (5)
-
▼
2013
(124)
- ► de desembre (14)
- ► de novembre (10)
- ► de setembre (9)
-
►
2012
(214)
- ► de desembre (10)
- ► de novembre (14)
- ► de setembre (14)
-
►
2011
(19)
- ► de desembre (19)
Un plat sa i nutritiu
ResponEliminaPetons
Això de l'estoig m'ho he de mirar amb "carinyo".
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per les teves propostes i ja ho saps, en pots enviar tantes com vulguis, ja,ja,ja.
Amb la primera fota ja es veu que han de ser ben bones!! Moltíssimes gràcies guapa per tantes receptes. petonets
ResponEliminaAhir la vaig fer i... boníssimmmm!!!! :-)
ResponElimina