Xampinyons Margarita

Un ja sap que de vegades es van posant kilets al damunt. -No és res-, una pensa. -ja baixaràn sols. Però un bon dia una nota que els pantalons li apreten i puja a la bàscula i es pega un ensurt impressionant. 

I llavors una se n'adona que ha de començar a fer règim i, que nomès de pensar que el menú dels propers mesos consistirà principalment en amanida i pollastre a la planxa t'agafa la depressió. I abans de caure a la misèria, començo a buscar receptes divertides, sanes i baixes de calories que m'ajudin a perdre uns kilos amb humor i dignitat. 

I per començar, he tunejat una recepta que ens proposa Lekué i la Fundació Alícia: les Xampizzes. Però he fet uns petits retocs que em sembla que no li treuen gràcia i que en canvi baixen les calories del plat.

Necessitem per persona
Tres xampinyons ben hermosos
Dos tomaquets madurs petits
Formatge Gouda de règim
Sal, pebre i orenga

Netegem i pelem els xampinyons i els hi treiem el peu
Ratllem el tomàquet cru, i omplim la cavitat del xampinyó. Ho salpebrem
Ratllem el Gouda amb un ratllador de forat gran i ho posem a sobre dels xampinyons. Ho empolsinem amb orenga
Posem els xampinyons en un recipient de cocció al vapor i els fem al microones a potència màxima durant tres minuts.

I ja està. Bueno, bonito, barato i de règim.......

I a la Banda Sonora, el descobriment musical de la setmana. Una versió increible del Here Comes The Sun, cantat per Lyambiko. Disfruteu-la.

Unknown

3 comentaris:

  1. Ei, bona idea!! M''encanten els xampis fets així!! Fa poc en vam fer en un taller amb carn picada. Boníssims també! M'apunto la teva proposta lleugera.

    ResponElimina
  2. Ostres han de ser boníssims!!! Soc una fanàtica dels xampinyons: ho provaré!! Merci guapa!!
    :)

    ResponElimina
  3. Deuen d’estar boníssims i si van bé pels kilets encarà millor
    Petons

    ResponElimina

Instagram