Cuinejar prova
Pages
(Mou a...)
Receptari
A casa dels altres
Carmanyoles apanyades
Club de fans
▼
dimecres, 31 d’agost del 2016
Les bases de la cuina etiop
›
Per no perdre el costum que vaig iniciar fa un parell d'anys, crec que una bona manera de tancar les vacances és fer un resum de les car...
2 comentaris:
dijous, 4 d’agost del 2016
Crema de llimona de la Carme Ruscalleda
›
Els mesos d'estiu son mesos de repesca al Cooking the Chef. El mes de març la xef proposada va ser la Carme Ruscalleda i quefers v...
4 comentaris:
diumenge, 10 de juliol del 2016
Taller a Can Rodellas de Sant Celoni: la vida s'enrotlla
›
Fa dies que tenia pendent aquest post, però l a vida se'ns embolica de vegades i es fa el que es pot. Què hi farem ! Aix í doncs, aq...
3 comentaris:
dimarts, 5 de juliol del 2016
Ous escocessos de Gordon Ramsay
›
Els que em coneixeu sabeu que a mi la cuina medi à tica no m'interessa gens: ni Master Chef , ni Pesadilla en la cocina ni cap d'aq...
12 comentaris:
diumenge, 3 de juliol del 2016
#vadellaunes 2016
›
Foto: Sara-Maria Aixàs Aquest passat dia 1 i 2 de juliol i de la mà de la Beth Florensa del Tastarutes , es va organitzar la segona edició...
›
Inici
Visualitza la versió per a web