Calçots en tempura


Dia de pluja. La Júlia m'ha demanat de menjar calçots  i se m'ha acudit preparar-los en tempura.

Es netegen i tallen els calçots
S'escalden en aigua bullint durant 1 minut i despres es refreden amb aigua i gel. S'assequen els calçots amb un drap.


Per fer la tempura es barreja un ou, farina, sal i aigua molt freda fins que agafi una textura suficient (També es pot fer servir farina de tempura ja preparada, com la de la marca Santa Rita)

S'arrebossen els calçots i es fregeixen en oli de girasol. Es deixen sobre paper de cuina per absorbir l'oli sobrer.

Per a fer la salsa de calçots, podeu veure aqui una recepta de l'Antonieta Mediavilla al Receptes.cat, però si esteu mandrosos, la salsa de calçots Ferrer està prou bé. 


Dia de pluja i Billie Holliday amb Stormy Weather. Millor impossible.

Stormy Weather by Billie Holiday on Grooveshark

Unknown

2 comentaris:

  1. Cram1 Laura, és fantàstic! i el Moritz el presideix amb molta dignitat!i la recepta boníssima. la provaré! petons

    ResponElimina
  2. UNa manera diferent i ben bona de menjar els calçots! Cruixents de fora i dolços de dins... quina delícia!

    ResponElimina

Instagram