Glasejat de taronja (...o de llimona)

Per arrodonir el pastís de taronja, el podem cobrir amb un glasejat de taronja, que farem de la manera següent: 

200 gr. de sucre
100 gr. de mantega
dues taronges
mig gotet d'aigua

S'aixafa la mantega i es remena fins que quedi ben cremosa.
Es posa al foc un bol amb el sucre, el suc de les taronges i mig gotet d'aigua. Deixar que bulli uns 10 minuts, fins que agafi la consistència d'un almívar. l
Es treu del foc, s'espera uns minuts i abans que es refredi del tot es barreja curosament l'almívar amb la mantega i s'aboca desseguida damunt del pastís de manera que quedi cobert.
Cal deixar-ho refredar del tot


Un segon glassejat.
Necessitarem  1 taronja i 100 gr de sucre llustre (és aquell tan fi)
Es barreja el suc de la taronja amb el sucre llustre fins que tingui una densitat com la del iogurt.
Es desemmotlla el pastís i, mentre encara és calent, es pinta amb el glacejat. Els pot decorar amb trossos de taronja molt ben tallats i barrejats amb confitura de préssec o de taronja amarga.


Unknown

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Instagram