Amb els cigrons que han sobrat de la carn d'olla de Nadal, he preparat un hummus per llepar-se els dits. De receptes n'hi ha moltes variants (tantes com cuiners). Alguns hi afegeixen iogurt i comÃ, com en la de l'Isma Prados a La cuina de l'Isma i altres hi posen coriandre (cilantro) i pebre vermell picant, com explica en Ramón Pellicer al Club de Cuines de TV3. Unes fonts molt televisives !
- 250 gr de cigrons cuits
- 1 cullerada sopera de tahina (pasta de sèsam)
- el suc d'una llimona
- 1 cullerada d'li d'oliva
- el suc d'una llimona
- 1 cullerada d'li d'oliva
S'aixafen els cigrons cuits amb una forquilla i es van afegint els ingredients fins que quedi una pasta força homogènia.
S'emplata en un plat pla, hi afegim un rajoli d'oli d'oliva en cru i ho espolsem amb pebre vermell dolç (pimenton dulce). Ho acompanyem amb pa de pita passat prèviament per la paella (sense oli) fins que estigui calent
Un primer plat de luxe
S'emplata en un plat pla, hi afegim un rajoli d'oli d'oliva en cru i ho espolsem amb pebre vermell dolç (pimenton dulce). Ho acompanyem amb pa de pita passat prèviament per la paella (sense oli) fins que estigui calent
Un primer plat de luxe
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada