Segur, segur que despres d'aquests dies, tothom s'ha trobat amb virutes de neula esmicolada i barres de torro encetades que fan de mal guardar. Per a fer-ne un nou ús se m'ha acudit una recepta apta nomès per als molt llaminers. Va per a tu, tieta Montse !:
Ingredients
-neules esmicolades
-la meitat del seu pes en mantega
-3/4 de barra de torro de xixona
-nata per muntar.
S'acaben d'esmicolar les neules i es barregen amb la mantega fins a fer una pasta lligada. Es posa a la base d'un motllo de silicona.
A banda, s'esmicola la barra de torró de xixona i s'aixafa amb una ma de morter. Un cop ben aixafat, es munta la nata i es barreja amb cura fins fer una mousse ben lligada
Es coloca dins del motllo i es deixa refredar a la nevera abans de servir.
Molt bona idea per gastar les barres de torró que sobren i que després de Nadal ja no vol ningú. La base amb les neules la trobo molt original, idea apuntada!
ResponEliminaGràcies, Gemma ! Ho he adaptat d'una base feta amb galetes Maria. És mes dolça, però per això es apta nomès pels molt llaminers :)
ResponElimina