La segona recepta que vam fer al Taller de cuina japonesa del dijous passat va ser una amanida de pasta a la japonesa, ideal per quan ve la calor.
300 / 400 gr de pasta udon
100 gr pernil dolç
1 cogombre
Moyashi (germinat de soja)
2 ous
Vinagre d'arròs + sucre + salsa de soja
Oli de sèsamEs bull la pasta udon (si és fresca, 3 minuts; si es seca, 12 minuts). S'escorre i es passa per aigua freda.
Es bull el moyashi uns 3 minuts. Es reserva
Es talla en juliana el cogombre i el pernil dolç. Si es frega la punta del cogombre amb la resta de l'hortalissa, evita que el cogombre repeteixi.
Els preparen creps d'ou (truites molt fines), s'enrotllen i es tallen també en juliana molt fina.
Per la salsa (1 ració)
Es barregen dues cullerades soperes de vinagre d'arròs, i cullerada de salsa de soja, 1 cullerada de sucre i unes gotes d'oli de sèsamI una cançó trista per un dia estrany. Happy Birthday, Lou !
Hi ha que veure lo que els agrada el cogombre a aquesta gent, que el foten a tot arreu...
ResponEliminaVeus? Amb aquesta sà que m'atreviria, je je je... :)
ResponEliminaUna amanida molt refrescant i diferent! I a més ben fà cil de fer.
ResponEliminaPetonets!
Anna
Ostres! Aquesta me l'apunto a la llista de tupperware favourites. Grà cies!!
ResponEliminaMolt i molt interessant la sèrie de receptes orientals.
ResponElimina