Les carbasses són verdures interessants. Es que passa és que els que comprem verdures ecològiques en tenim a cabassos i de vegades no sabem que fer amb elles. Ara be: les carbasses es poden fer servir per moltes coses, tant com a postre, com per un primer o un acompanyament. Fins i tot, serveixen per a fer carrosses!
En aquesta ocasió, he optat per feu un plat on la carbassa i la canyella donen un contrapunt dolcet al pollastre.
He necessitat:
1 pollastre de granja tallat a octaus
1 ceba
2 tomàquets madurs
1 carbassa tallada a dauets
canyella en pols
sal

Un cop tot s'ha barrejat, s'espolsa amb molta canyella, s'afegeix el pollastre sofregit, un got d'aigua (on podem disoldre la canyella) i es deixa coure a foc baixet.
[Nota: a la comanda d'Ecoviand d'aquest mes em vaig equivocar i vaig comprar un pollastre sencer. La feina ha estat meva per a trossejar-lo !. La propera vegada el compro talladet...]
I per aquesta tarda mig plujosa, res millor que Everything She Does is Magic, versionat per Kyle Eastwood (Now, 2006)
M'encanta el toc de la canyella als rostits... És molt de cuina casolana..!
ResponEliminaTinc debilitat per la carbassa i per la canyella, així que aquest cop m'has encertat el gust al 100%! Una bona llesca de pa i a disfrutar! ;)
ResponElimina