El Helado de nata con nueses flitas és un clàssic de qualsevol restaurant xinès. Tenen un nosequè addictiu que fa que no puguis parar de menjar-ne. I per sort, en el darrer Taller amb la Mireia Carbo -que va ser tristament el darrer taller al Club Social Caprabo- ens va explicar com fer-les a casa. I la veritat és que el resultat supera totes les espectatives. Sòn brutals
Necessitarem
100 gr de nous
100 gr de mel
66 gr de sucre [moré]
Mitjà branca de canyella
100 gr d'aigua
Oli de girasol per fregir
En un cassó barregem les nous, la mel, el sucre, l'aigua i la canyella. Ho posem a foc ben baix i ho deixem bullir uns sis o set minuts, donant temps a que les nous s'hidratin. Un cop cuites, les podem guardar dins del seu propi almívar a la nevera.
A l'hora de menjar-les, les treiem de l'almívar i les deixem escòrrer en un plat inclinat. Un cop les hem separat de l'almívar, les fregim en oli de girasol ben calent fins que estan torradetes. Les treiem i les deixem refredar una miqueta abans de servir-les. I ja està. Fàcil, oi?
Son fantàstiques amb fruita del temps, gelat de nata o de vainilla o mató de cabra, tal i com jo he fet en la foto que acompanya el post.
Per a la Banda Sonora d'avui, un descobriment fet gràcies a Radio Wapa. Raphael Gualazzi, amb el seu Don't Call My Name : energia i bon rotllo en estat pur !
Dades personals
About Me
Popular Posts
-
Hem tornat a començar el taller de cuina japonesa i estem encantats ! Tenim unes propostes que prometen. I per començar, vam fer albergínia...
-
Per arrodonir el pastís de taronja , el podem cobrir amb un glasejat de taronja, que farem de la manera següent: 200 gr. de sucre 100 gr. d...
-
I en el mateix instant en què el glop barrejat amb molletes de pastisset va tocar el meu paladar, em vaig estremir, atent a alguna cosa...
-
Comencem temporada amb una sèrie de bons propòsits: aconseguir encabir-me en un vestit xulisim que m'han portat els Reis i sobreviure a ...
-
Desp rès dels fasts nadalencs, aquí us porto una recepta fàcil, fàcil, tan obvia que sembla que no es mereixi estar en un blog. Però pels q...
-
Amb aquesta calor, gairebé ni ve de gust cuinar. I a més, a la recta final abans de vacances, s'acumula tanta feina que no dono l'ab...
-
Ui, ui, ui....que tinc el blog abandonat ! Que no pot ser, que massa feina acumulada..... Vaig tan pressionada que fa un parell de dies, e...
-
Molt senzill i resulton. Un d'aquells que en un pim-pam et fa quedar com una reina i amb ingredients que tens per casa (si es que tens ...
-
Quan la meva filla Marta va tornar de la seva estada a Mar de Plata, em va regalar un estri per a fer sorrentinos . Els sorrentinos són past...
-
Fa uns dies, vaig anar amb l'Ona a fer un Taller de tapes amb en Xesco Bueno al Taller de cuina Sabores i la veritat és que ens ho va...
Facebook Page
Labels Cloud
- 01_mossegades
- 02_entrants
- 03_aviram i conill
- 04_carn
- 05_peix
- 06_rebosteria
- 07_pecats dolços
- 08_postres de cullera
- 09_cocs
- 10_galetes i magdalenes
- 11_conserves i melmelades
- 12_gelats
- 13_begudes
- 14_pa
- 15_cuina_japonesa
- 16_salses i condiments
- 17_tècniques
- 18_gastrosaraus
- 19_macrobiotic
- alberginia
- alfabrega
- alfàbrega
- all
- allioli
- alls tendres
- alvocat
- ametlla
- ànec
- Aneto
- aprimanyola
- aprofitament
- arros
- avellanes
- bacalla
- bacallà
- begudes
- bolets
- botifarra
- broquetes
- bròquil
- bundt
- butifarra negra
- calamars
- calçots
- caldo
- canyella
- carbassa
- carbassó
- carmanyola
- carn
- carxofa
- castanya
- castanyada
- cava
- ceba
- ceps
- cigrons
- cireres
- coca
- coco
- cogombre
- col
- conill
- conserves
- costella
- cranc
- croissants
- croqueta
- croquetes
- cuina tradicional
- daniel_jorda
- datil
- dulce de leche
- entrants
- esparrecs
- especies
- espinacs
- faisa
- fesols
- festucs
- fideus
- figa
- filo
- formatge
- fotos
- fruita
- fruits_bosc
- galetes
- gambes
- gelat
- germinat
- gingebre
- gominola
- iogurt
- israel
- llagostins
- llardons
- llenguado
- llenties
- llimona
- maduixa
- magdalenes
- mandarina
- mango
- martini
- mascarpone
- mato
- mel
- melmelada
- memories_cuinera
- menta
- micronyola
- moniato
- mostassa
- Nadal
- nata
- nous
- nuri_clapes
- olives
- oriental
- ou
- pa
- pasta
- pastanaga
- patates
- pecats_dolços
- peix
- per_picar
- pera
- pernil_dolç
- pesto
- Pfefferkorn's Rezepten
- picnic
- pinyons
- pipes
- plàtan
- pollastre
- poma
- porc
- porro
- postres
- pressec
- primers_plats
- quiche
- rap
- recepta_15
- remolatxa
- ricotta
- salmo
- salses
- sardines
- segons_plats
- sindria
- sobrassada
- sopa
- tallers
- taronja
- tècniques
- tempura
- terrina
- tofu
- tomaquet
- tonyina
- truita
- turquia
- uoqui
- vapor
- xampinyons
Labels List Numbered
- 01_mossegades
- 02_entrants
- 03_aviram i conill
- 04_carn
- 05_peix
- 06_rebosteria
- 07_pecats dolços
- 08_postres de cullera
- 09_cocs
- 10_galetes i magdalenes
- 11_conserves i melmelades
- 12_gelats
- 13_begudes
- 14_pa
- 15_cuina_japonesa
- 16_salses i condiments
- 17_tècniques
- 18_gastrosaraus
- 19_macrobiotic
- alberginia
- alfabrega
- alfàbrega
- all
- allioli
- alls tendres
- alvocat
- ametlla
- ànec
- Aneto
- aprimanyola
- aprofitament
- arros
- avellanes
- bacalla
- bacallà
- begudes
- bolets
- botifarra
- broquetes
- bròquil
- bundt
- butifarra negra
- calamars
- calçots
- caldo
- canyella
- carbassa
- carbassó
- carmanyola
- carn
- carxofa
- castanya
- castanyada
- cava
- ceba
- ceps
- cigrons
- cireres
- coca
- coco
- cogombre
- col
- conill
- conserves
- costella
- cranc
- croissants
- croqueta
- croquetes
- cuina tradicional
- daniel_jorda
- datil
- dulce de leche
- entrants
- esparrecs
- especies
- espinacs
- faisa
- fesols
- festucs
- fideus
- figa
- filo
- formatge
- fotos
- fruita
- fruits_bosc
- galetes
- gambes
- gelat
- germinat
- gingebre
- gominola
- iogurt
- israel
- llagostins
- llardons
- llenguado
- llenties
- llimona
- maduixa
- magdalenes
- mandarina
- mango
- martini
- mascarpone
- mato
- mel
- melmelada
- memories_cuinera
- menta
- micronyola
- moniato
- mostassa
- Nadal
- nata
- nous
- nuri_clapes
- olives
- oriental
- ou
- pa
- pasta
- pastanaga
- patates
- pecats_dolços
- peix
- per_picar
- pera
- pernil_dolç
- pesto
- Pfefferkorn's Rezepten
- picnic
- pinyons
- pipes
- plàtan
- pollastre
- poma
- porc
- porro
- postres
- pressec
- primers_plats
- quiche
- rap
- recepta_15
- remolatxa
- ricotta
- salmo
- salses
- sardines
- segons_plats
- sindria
- sobrassada
- sopa
- tallers
- taronja
- tècniques
- tempura
- terrina
- tofu
- tomaquet
- tonyina
- truita
- turquia
- uoqui
- vapor
- xampinyons
Amb la tecnologia de Blogger.
About me
Sobre mi
Visualitzacions
Blog Archive
-
►
2015
(55)
- ► de desembre (6)
- ► de novembre (3)
- ► de setembre (6)
-
►
2014
(62)
- ► de desembre (6)
- ► de novembre (5)
-
▼
2013
(124)
- ► de desembre (14)
- ► de novembre (10)
- ► de setembre (9)
-
▼
de juny
(14)
- Salmó amb salsa de poma
- Supremes de salmó amb salsa de poma
- Sandvitx de cogombre
- Sandvitx de cogombre
- Guacamole
- Guacamole
- Gelat de iogurt i maduixots
- Gelat de iogurt i maduixots
- Calamars farcits
- Calamars farcits
- Nous caramel.litzades
- Nous caramel.litzades
- Terrina de carn i pollastre
- Terrina de carn i pollastre
-
►
2012
(214)
- ► de desembre (10)
- ► de novembre (14)
- ► de setembre (14)
-
►
2011
(19)
- ► de desembre (19)
Crec que la nata amb nous fregides són el nostre postre de referència al restaurant xinès, bé i el "platano flito flambeado" tampoc hi falta! Jajajaja!
ResponEliminaLo de la Mireia és un bon pal!!! Tants anys donant classes i que per la punyetera crisi hagi de tancar el club social Caprabo és ben trist! Però la Mireia no m'amoïna sé que no s'estarà quieta i allà a on vagi allà estarem! :)
Molts petons Laura!!
Nuni
PD: Avui al matí he comprat nous pelades... jejejeje....
uiii m'encanten i t'han quedat genials!!!! llastima que no pogués anar al darrer taller de la Mireia... esperem que ben aviat torni a estar activa... aquestes les faig segur!!!
ResponEliminaGràcies per compartir-ho, Laura! Que bé! Ara ja podrem fer les nous caramelitzades a casa! Quina bona recepta ens has explicat avui!
ResponEliminaEncara no les he fet! t'han quedat molt bé!! Es una llaminadura boníssima!
ResponEliminaPetonets
És uns dels postres més viciosos de l'univers.... amb anacards tampoc queda malament, però clar... les anous son les anous... :)
ResponEliminaLaura aquesta recepta és de vici!!!!!!!!!!! La faré segur!!!!!!! Només una pregunteta: abans de caramelitzar-les, amb l'almívar, les podem guardar a la nevera dius: més d'un dia? O parlem d'una cosa d'avui per demà? I després de caramelitza-les es poden guardar uns dies tapades o tornen toves i és millor fer-les al moment???? Gràcies!!!!!!
ResponElimina