Una delĂcia flonja per dins i cruixent per fora, per esmorzar, berenar o deixar passar lentament les tardes de diumenge llegint una bona novel·la i amb un gat enroscat als peus (i l'altre mirant per la finestra).

300 gr de farina
150 gr de Maizena
1 sobre de llevat Royal

300 gr de farina
150 gr de Maizena
1 sobre de llevat Royal
3 ous
300 gr de sucre
300 gr de mantega
200 gr de mascarpone
200 ml de llet
(opcional: 150 gr de fruits del bosc congelats, o anous, o bocins de xocolata...)
300 gr de sucre
300 gr de mantega
200 gr de mascarpone
200 ml de llet
(opcional: 150 gr de fruits del bosc congelats, o anous, o bocins de xocolata...)
Es barreja la farina, la maizena, el llevat i un pesic de sal
Es baten els ous amb el sucre, la mantega fosa, la llet i el mascarpone fins aconseguir una textura de crema espessa. Mica a mica anem incorporant la barreja de farina i maizena. S'aboca en un motllo deixant marge, ja que puja força
Si volem afegir fruits del bosc, s'ajunten a la massa encara congelats i enfarinats (per evitar que vagin al fons del bescuit)
Es cou en el forn prescalfat durant una mitja hora aproximadament a uns 175Âş fins que estigui daurat. Es posa sucre llustre al damunt.
El forn, gaire fort?
ResponEliminaHola,
Eliminaa uns 175 ÂŞ (aprox). Com que el motllo era petit, calia anar vigilant. Pero primer el prescalfes al mĂ xim, i llavors l'abaixes una mica per coure el pastĂs. Sobretot, no obrir la porta del forn fins que hagi fet la pujada.
També et recomano "My Favourite Things" interpretat per Laura Simó. Gran tema.
ResponEliminaÉs molt bo ! Gracies, no el coneixia i mira que en conec versions
EliminaHa de quedar flonjo i molt gustós, ideal per esmorzar amb el cafè amb llet ;)
ResponElimina