Girasols de parmesà

És tan senzill i tan bonic que fa festa a qualsevol taula. És pot fer amb molts tipus diferents de formatge i es pot guarnir amb una àmplia varietat de llavors. 

Simplement necessitarem: 
Un taco de parmesà
Llavors de sèsam i de rosella
Broquetes de fusta

Ratllarem el parmesà i anem fent grupets separats entre si sobre un paper de forn.
Hi posem la broqueta vigilant que quedi coberta amb el formatge
Hi empolsinem les llavors
Ho coem a 180 fins que el formatge hagi fos i estigui una mica torrat.
Ho treiem i ho deixem refredar. Les piruletes es desenganxaran soles.


I a la Banda Sonora, i tan italià com el Parmiggiano Reggiano, un duo de Lucio Dalla i Mina: Amore disperato.

Unknown

4 comentaris:

  1. Són facilíssimes de fer, queden molt lluides i agraden molt.
    Jo les faig al microones. Rapidíssimes de fer!!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. oh! A casa per Nadal sempre en fem, de piruletes de parmesà. No hi he posat mai llavors de rosella, i ara mateix m'ho apunto que t'han quedat xulíssimes, Laura!

    ResponElimina
  3. qué fácil....igual les faig aquest findi que ve la "pandi" a mejar Pavo...3er round!

    M'han agradat força!

    ResponElimina
  4. Fàcils, pràctics i una molt bona solució per a aperitius i trobades festives!! Genials! :)
    Una abraçada guapa!

    ResponElimina

Instagram