Simplement necessitarem:
Un taco de parmesà
Llavors de sèsam i de rosella
Broquetes de fusta
Hi posem la broqueta vigilant que quedi coberta amb el formatge
Hi empolsinem les llavors
Ho coem a 180 fins que el formatge hagi fos i estigui una mica torrat.
I a la Banda Sonora, i tan italià com el Parmiggiano Reggiano, un duo de Lucio Dalla i Mina: Amore disperato.
Són facilíssimes de fer, queden molt lluides i agraden molt.
ResponEliminaJo les faig al microones. Rapidíssimes de fer!!
Ptnts
Dolça
oh! A casa per Nadal sempre en fem, de piruletes de parmesà. No hi he posat mai llavors de rosella, i ara mateix m'ho apunto que t'han quedat xulíssimes, Laura!
ResponEliminaqué fácil....igual les faig aquest findi que ve la "pandi" a mejar Pavo...3er round!
ResponEliminaM'han agradat força!
Fàcils, pràctics i una molt bona solució per a aperitius i trobades festives!! Genials! :)
ResponEliminaUna abraçada guapa!