Els que em llegiu sabeu que en aquest bloc fins ara nomes he publicat receptes. PerĂ² en aquest mon gastrobloguer existeixen iniciatives ben fetes i honestes a les quals val la pena donar difusiĂ³. I per aquest motiu, he decidit que de tant en tant incorporarĂ© alguna crĂ³nica d'activitats que crec que aporten un valor afegir. I començarĂ© amb l'Espai Cuina'm. Per qui no el coneixeu, l'Espai Cuina'm esta situat al Mercat de la Vall d'Hebron i estĂ portat per una blocaire, l'Ă€gata Albero, a qui potser coneixeu pel seu blog Receptes amb vida.
Tot just arribar, vam trobar un munt d'ingredients preparats a la zona de treball. L'Alicia, menuda i enèrgica, ens va posar tots a pencar i ben aviat tothom estava ben enfeinat tallant, barrejant, aplanant i enrotllant.....
Perquè el repte no era poca cosa: l'Alicia ens proposava de fer sis entrants ben diferents i originals:
Pasta de full amb botifarra negra de pinyons i poma
Farcellets de sobrassada i mandarina
Culleretes d'alls tendres, favetes i pernil
Farcellets de sobrassada i mandarina
Culleretes d'alls tendres, favetes i pernil
Xarrup de llagostins amb mango, gingebre i pebre de Madagascar
Xarrup de maduixots amb balsĂ mic i mozzarella
Xarrup de maduixots amb balsĂ mic i mozzarella
EL taller va ser animadĂssim i ens ho vam passar d'allĂ² mes bĂ© preparant-ho i degustant-ho posteriorment. I vull aprofitar l'oportunitat de felicitar a l'Ă€gata pel seu projecte de l'Espai Cuina'm. Un espai de trobada, de intercanvi d'experiències, dinamitzador pel barri, on tothom hi estĂ acollit i tothom s'hi troba a gust. GrĂ cies, Ă€gata per donar-nos el a conèixer i que vagi creixent !!!
I aquĂ veiem a l'Antonio, la mar de cofoi amb els seus enrotllats.
Son grans persones els talleristes !
Son grans persones els talleristes !
A la Banda Sonora d'avui, una canĂ§Ă³ dels islandesos SĂgur Ros: FljĂ³tavĂk . Apareix al seu Ă lbum Med Sud I Eyrum Vid Spilum Endalaus que vol dir, ni mĂ©s ni menys que Amb un brunzit a les orelles juguem eternament (grĂ cies, Google Translator !)
Bon resum, Laura! Veig que el taller de pastes salades es va convertir en un taller de tapes internacional que ole! molt bons, semblen aquests petits tastos. Segur que vau gaudir-ne, ja he vist que ereu un grup de bloguers molt maco. Petons!
ResponEliminaQuina crĂ²nica mĂ©s maca, Laura. GrĂ cies. Petons a les dues.
ResponEliminaMolt bon resum de com va ser el taller!
ResponEliminaPetonets