Taller de rebosteria salada a l'Espai Cuina'm

Els que em llegiu sabeu que en aquest bloc fins ara nomes he publicat receptes. PerĂ² en aquest mon gastrobloguer existeixen iniciatives ben fetes i honestes a les quals val la pena donar difusiĂ³. I per aquest motiu, he decidit que de tant en tant incorporarĂ© alguna crĂ³nica d'activitats que crec que aporten un valor afegir. I començarĂ© amb l'Espai Cuina'mPer qui no el coneixeu, l'Espai Cuina'm esta situat al Mercat de la Vall d'Hebron i estĂ  portat per una  blocaire, l'Ă€gata Albero, a qui potser coneixeu pel seu blog Receptes amb vida.

 Cada trimestre, L'Ă€gata programa un munt d'activitats per petits i grans. Fa tallers de cuina en anglès, proposa sessions de cata de vins, acull presentacions de llibres de cuina i ensenya plats d'arreu del mon. I el passat divendres vaig ser convidada per Gastroblocaires a un Taller de rebosteria salada que feien a l'Espai Cuina'm de la ma d'una altra cuinera genial: l'AlĂ­cia Orellana.

Tot just arribar, vam trobar un munt d'ingredients preparats a la zona de treball. L'Alicia, menuda i enèrgica, ens va posar tots a pencar i ben aviat tothom estava ben enfeinat tallant, barrejant, aplanant i enrotllant.....

Perquè el repte no era poca cosa: l'Alicia ens proposava de fer sis entrants ben diferents i originals:

Pasta de full amb botifarra negra de pinyons i poma

 Farcellets de sobrassada i mandarina

Culleretes d'alls tendres, favetes i pernil

Xarrup de llagostins amb mango, gingebre i pebre de Madagascar


Xarrup de maduixots amb balsĂ mic i mozzarella

Enrotllats de Roquefort i nous

EL taller va ser animadĂ­ssim i ens ho vam passar d'allĂ² mes bĂ© preparant-ho i degustant-ho posteriorment. I vull aprofitar l'oportunitat de felicitar a l'Ă€gata pel seu projecte de l'Espai Cuina'm. Un espai de trobada, de intercanvi d'experiències, dinamitzador pel barri, on tothom hi estĂ  acollit i tothom s'hi troba a gust. GrĂ cies, Ă€gata per donar-nos el a conèixer i que vagi creixent !!!

I aquĂ­ veiem a l'Antonio, la mar de cofoi amb els seus enrotllats.
Son grans persones els talleristes !


A la Banda Sonora d'avui, una canĂ§Ă³ dels islandesos SĂ­gur Ros: FljĂ³tavĂ­k . Apareix al seu Ă lbum Med Sud I Eyrum Vid Spilum Endalaus  que vol dir, ni mĂ©s ni menys que Amb un brunzit a les orelles juguem eternament (grĂ cies, Google Translator !)

Unknown

3 comentaris:

  1. Bon resum, Laura! Veig que el taller de pastes salades es va convertir en un taller de tapes internacional que ole! molt bons, semblen aquests petits tastos. Segur que vau gaudir-ne, ja he vist que ereu un grup de bloguers molt maco. Petons!

    ResponElimina
  2. Quina crĂ²nica mĂ©s maca, Laura. GrĂ cies. Petons a les dues.

    ResponElimina
  3. Molt bon resum de com va ser el taller!
    Petonets

    ResponElimina

Instagram