Per esmorzar, berenar, sense cap excusa... aquest pastís ve de gust en qualsevol moment. Fàcil i molt ràpid
125 gr. de farina d'ametlla marcona
125 gr de sucre
60 gr de farina
3 ous
El suc d'una llimona
1/2 sobre de llevat en pols
150 gr de fruits del bosc (poden ser congelats de La Sirena)
Es barregen els rovells i el sucre. S'afegeix la farina d'ametlla i el suc de la llimona. Un cop ben lligat, s'incorpora la farina i el llevat i les clares batudes a punt de neu.
Finalment, s'afegeixen els fruits de bosc procurant que no es trenquin. Es posa la massa en un motllo en forma de rosca i es cou a 175º en el forn prèviament escalfat
La barreja d'àcid dels fruits del bosc i el dolç de la base, ho fa encantador per a qualsevol moment del dia.
I a la banda sonora d'avui, una canço vitalista de Jamiroquai. Virtual Insanity (Travelling Without Moving, 1997)
La barreja d'àcid dels fruits del bosc i el dolç de la base, ho fa encantador per a qualsevol moment del dia.
I a la banda sonora d'avui, una canço vitalista de Jamiroquai. Virtual Insanity (Travelling Without Moving, 1997)
I tant que ve de gust a quealsevol moment, ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar amb el cafè amb llet! ;)
ResponEliminaBoníssim Laura! No coneixia el teu blog però a partir d'ara ja tens una nova seguidora! Qui pogués tastar un trosset d'aquest pastís de fruites del bosc... hehe. Petonet
ResponEliminaAquesta rosca ve de gust en qualsevol moment, un tall ara per esmorzar amb el cafè m’aniria molt bé
ResponEliminaPetons
Mmmmmmm!!!! Que bé que van els fruits de la sirena! jejeje Un petonet
ResponElimina