Rosca de fruits del bosc


Per esmorzar, berenar, sense cap excusa... aquest pastís ve de gust en qualsevol moment. Fàcil i molt ràpid

125 gr. de farina d'ametlla marcona
125 gr de sucre
60 gr de farina
3 ous
El suc d'una llimona 
1/2 sobre de llevat en pols
150 gr de fruits del bosc (poden ser congelats de La Sirena) 

Es barregen els rovells i el sucre. S'afegeix la farina d'ametlla i el suc de la llimona. Un cop ben lligat, s'incorpora la farina i el llevat i les clares batudes a punt de neu. 
Finalment, s'afegeixen els fruits de bosc procurant que no es trenquin. Es posa la massa en un motllo en forma de rosca i es cou a 175º en el forn prèviament escalfat

La barreja d'àcid dels fruits del bosc i el dolç de la base, ho fa encantador per a qualsevol moment del dia. 
I a la banda sonora d'avui, una canço vitalista de Jamiroquai. Virtual Insanity (Travelling Without Moving, 1997)

Virtual Insanity (Album Version) by Jamiroquai on Grooveshark

Unknown

4 comentaris:

  1. I tant que ve de gust a quealsevol moment, ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar amb el cafè amb llet! ;)

    ResponElimina
  2. Boníssim Laura! No coneixia el teu blog però a partir d'ara ja tens una nova seguidora! Qui pogués tastar un trosset d'aquest pastís de fruites del bosc... hehe. Petonet

    ResponElimina
  3. Aquesta rosca ve de gust en qualsevol moment, un tall ara per esmorzar amb el cafè m’aniria molt bé
    Petons

    ResponElimina
  4. Mmmmmmm!!!! Que bé que van els fruits de la sirena! jejeje Un petonet

    ResponElimina

Instagram